Pilgrimsvandring med Danske Santiagopilgrimme og pilgrimspræst Anette Foged Schultz – 26. maj 2019

 Søndag den 26. maj vandrer vi fra Hundslund Kirke over de smukke Sondrup Bakker og langs fjorden ind til Vær Kirke.  Vi vandrer med fokus på livsvandringen: Fortid, nutid og fremtid. Hvor kommer jeg fra? Hvad bærer jeg med mig? Læs mere »

Retræte på Ådalen 26. – 28. april 2019

 I de smukke omgivelser ved Nørreådalen i udkanten af Fussingø skov ligger Ådalen Retræte og det er her, vi skal tilbringe et par døgn sammen i stilhed.  Trænger du til at komme helt ned i tempo?Længes du efter ikke at Læs mere »

Retræte på Ådalen 15. – 17. november 2019

I de smukke omgivelser ved Nørreådalen i udkanten af Fussingø skov ligger Ådalen Retræte og det er her, vi skal tilbringe et par døgn sammen i stilhed.  Trænger du til at komme helt ned i tempo?Længes du efter ikke at Læs mere »

Stilleretræte i Skovhuset ved Sdr. Vissing 23. – 25. nov 2018

Retræten er en stilleretræte med et kristent fundament og fokus. Der er dagligt to meditative andagter (morgen og aften), som – ud over tid med stilhed og fordybelse i bibelteksten – også indledningsvist rummer en meditation med fokus på at Læs mere »

Retræte – 4. – 6. maj 2018

Tema: Hele og hvile I de smukke omgivelser ved Nørreådalen i udkanten af Fussingø skov ligger Ådalen Retræte og det er her, vi skal tilbringe et par døgn sammen i stilhed. Trænger du til at komme helt ned i tempo? Læs mere »

Pilgrimsvandring – 10.-16. juni 2018

Silkeborg højskole inviterer til sommerhøjskole og pilgrimsvandring i det midtjyske søhøjland. ugen vil byde på vandringer alene og i fællesskab, Stilhed og langsomhed, Fordybelse og eftertanke. kort sagt: Vandringer i storslået natur og højskoleliv, når det er bedst. Pilgrimsvandringen, som Læs mere »

Pilgrimsvandring via Vær – 9. maj 2018

Onsdag den 9.maj 16.00-20.00 En pilgrim er et menneske, der vandrer imod et helligt sted. Sådan lyder definitionen på en pilgrim. Vi vil på denne vandring (på ca. 10 km) vandre fra Vor Frelsers Kirke i Horsens over Nørrestrand og Læs mere »

Pilgrimsvandring ved Gudenå Hospice

Frivilliggruppen Lukket vandring. Tirsdag den 29.maj kl. 15.00-19.00 Til de frivillige – på Gudenå Hospice Du, som er frivillig på Gudenå Hospice, bliver igen og igen mindet om, at døden er en uomgængelig virkelighed i vores liv. At få døden Læs mere »

TV fra Vær Kirke – Helligtrekonger 2018

TV fra Vær Kirke

Retræte – Lyt til din længsel 17.-19. nov. 2017

Velkommen til retræte i Skovhuset i november, hvor vinteren har sit tag i os, dagene er korte og skumringstimerne kalder på længslen efter at gå lidt i hi, blive stille og nærværende. Komme til stede. Er det også din længsel: Læs mere »

6 Comments