Retræte – Lyt til din længsel

Velkommen til retræte i Skovhuset i november, hvor vinteren har sit tag i os, dagene er korte og skumringstimerne kalder på længslen efter at gå lidt i hi, blive stille og nærværende. Komme til stede. Er det også din længsel: Læs mere »

6 Comments

Pilgrimsvandring Via Vær

30. sep. 2017 kl. 9.00 – 13.00 Tilmelding gennem AOF Kursussekretær Pia Sørensen piso@aof.dk Pris: 100,- kr Mødested: Vor Frelsers Kirke, Horsens En pilgrim er et menneske, der vandrer imod et helligt sted. Sådan lyder definitionen på en pilgrim. Vi vil Læs mere »

Bøn og meditation – en udforskning af kristendommen

Gruppen er p.t. fuldtegnet. Man kan lade sig skrive på venteliste Baggrund og opstart Vi – Anette Foged Schultz og Louise Lykke Kronstrand – mødtes for et år siden på en specialistuddannelse i gestaltterapi hos Mikael Sonne. Da vi kom Læs mere »

Pilgrimsvandring 7. sep. 2017

Kirken i ny form – Kronik

Læs min kronik i Vejle Amt Folkeblad fra 6. juni 2017 Læs kronikken “Kirken i ny form”

Pilgrimsvandring 11.-17. juni 2017

  SILKEBORG HØJSKOLE INVITERER TIL SOMMERHØJSKOLE OG PILGRIMSVANDRING. DAGENE VIL BYDE PÅ VANDRINGER I FÆLLESSKAB OG ENKELHED. STILHED OG SAMTALE. FORDYBELSE OG EFTERTANKE. VANDRINGER I STORSLÅET NATUR OG HØJSKOLELIV, NÅR DET ER BEDST. Pilgrimsvandringen er et gammelt kristent ritual. Et Læs mere »

“Derfor er folkekirken udfordret” – Kronik

  Læs min kronik i Kristeligt Dagblad fra 6. sep. 2016 “Derfor er folkekirken udfordret”  

TV: Gudstjeneste fra Vær 3. jan. 2016

“Gudstjeneste i DR kirken” med Anette Foged Schultz fra Vær Kirke Se på dr.dk  

Anmeldelse “På vandring med en pilgrimspræst” i PILGRIMMEN

På vandring med en pilgrimspræst Anmeldelse af sognepræst Julie Goldschmidt Anette Foged Schultz har, på baggrund af sit virke som pilgrimspræst, på Fyn og i Viborg stift, og som studenterpræst i Horsens, skrevet en bog om pilgrimstraditionens vilkår i Danmark. Læs mere »

Anmeldelse: “På vandring med en pilgrimspræst” på Folkekirkeinfo

26. september 2015 Af Benedikte Vejlby Baggesgaard I et af mine første år som præst døde en ung mor i sognet. Et halvt hundrede mennesker var samlet i hjemmet til udsyngning. Det var en varm sommerdag på landet, og luften Læs mere »