Retræte – Lyt til din længsel 17.-19. nov. 2017

Velkommen til retræte i Skovhuset i november, hvor vinteren har sit tag i os, dagene er korte og skumringstimerne kalder på længslen efter at gå lidt i hi, blive stille og nærværende. Komme til stede.
Er det også din længsel: At finde tid til bare at være, sætte tempoet helt ned, så du for en stund bliver i stand til at sanse naturen omkring dig og finde en mulig fred i sindet? Finde fokus i dit liv, dér hvor du er lige nu? Så er retræten her måske noget for dig.

Vi mødes i Skovhuset fredag den 17.november efter kl. 15.00. Ved ankomst får man tildelt et værelse og man kan derefter gå en tur i skoven eller få en kop kaffe ved brændeovnen i stuen.

Kl. 17.00 samles vi til en intro til retræten, præsenterer os for hinanden og går derefter ind i stilhed. Vi er sammen i stilhed indtil søndag efter frokost, hvor vi samles og deler lidt fra dagene vi har haft sammen – inden afrejse.

Er det første gang, du skal være stille så længe, vil du sandsynligvis synes, at det er lidt mærkeligt. Jeg plejer at sige, at stilheden ikke er en straf men en gave. Et frirum, hvor du er fritaget fra at skulle smalltalke og stille høflige spørgsmål – et frirum hvori du bare kan være, sanse og hvile. Det
er min erfaring, at de fleste kommer til at holde meget af stilheden, når først lige de har vænnet sig til at være i den.

På retræten vil der være daglige stillestunder med bøn og meditation i Skovhusets smukke andagtsrum med udsigt til den omkringliggende skov. Desuden er der mulighed for at få en samtale med mig, retrætelederen, hvis der undervejs i stilheden dukker tanker op, du har brug for at dele med et andet menneske.

Pris for retræten er 1000,00 kr.

Tilmelding senest 1.november.

Der er plads til 8 deltagere på retræten og deltagere fra Horsens og omegn har fortrinsret. Kommer du andetstedsfra i Danmark og er interesseret i at deltage, kan du kontakte mig og komme på venteliste og får så en plads, hvis der er ledige pladser.

Vil du vide mere, kan du kontakte mig på afs@km.dk

Se i øvrigt:
www.anettefogedschultz.dk
www.retræte.dk
www.retraetehus.dk

Skovhuset, Gudenåvej 19, Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup.

HVORNÅR: 17. november 2017 – 19. november 2017 heldags
HVOR: Skovhuset, Gudenåvej 19, 8740 Brædstrup
PRIS: 1000,-
KONTAKT: Anette Foged Schultz,
afs@km.dk

Bookmark the permalink.

6 Responses to Retræte – Lyt til din længsel 17.-19. nov. 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.