Retræte – Lyt til din længsel 17.-19. nov. 2017

Velkommen til retræte i Skovhuset i november, hvor vinteren har sit tag i os, dagene er korte og skumringstimerne kalder på længslen efter at gå lidt i hi, blive stille og nærværende. Komme til stede.
Er det også din længsel: At finde tid til bare at være, sætte tempoet helt ned, så du for en stund bliver i stand til at sanse naturen omkring dig og finde en mulig fred i sindet? Finde fokus i dit liv, dér hvor du er lige nu? Så er retræten her måske noget for dig.

Vi mødes i Skovhuset fredag den 17.november efter kl. 15.00. Ved ankomst får man tildelt et værelse og man kan derefter gå en tur i skoven eller få en kop kaffe ved brændeovnen i stuen.

Kl. 17.00 samles vi til en intro til retræten, præsenterer os for hinanden og går derefter ind i stilhed. Vi er sammen i stilhed indtil søndag efter frokost, hvor vi samles og deler lidt fra dagene vi har haft sammen – inden afrejse.

Er det første gang, du skal være stille så længe, vil du sandsynligvis synes, at det er lidt mærkeligt. Jeg plejer at sige, at stilheden ikke er en straf men en gave. Et frirum, hvor du er fritaget fra at skulle smalltalke og stille høflige spørgsmål – et frirum hvori du bare kan være, sanse og hvile. Det
er min erfaring, at de fleste kommer til at holde meget af stilheden, når først lige de har vænnet sig til at være i den.

På retræten vil der være daglige stillestunder med bøn og meditation i Skovhusets smukke andagtsrum med udsigt til den omkringliggende skov. Desuden er der mulighed for at få en samtale med mig, retrætelederen, hvis der undervejs i stilheden dukker tanker op, du har brug for at dele med et andet menneske.

Pris for retræten er 1000,00 kr.

Tilmelding senest 1.november.

Der er plads til 8 deltagere på retræten og deltagere fra Horsens og omegn har fortrinsret. Kommer du andetstedsfra i Danmark og er interesseret i at deltage, kan du kontakte mig og komme på venteliste og får så en plads, hvis der er ledige pladser.

Vil du vide mere, kan du kontakte mig på afs@km.dk

Se i øvrigt:
www.anettefogedschultz.dk
www.retræte.dk
www.retraetehus.dk

Skovhuset, Gudenåvej 19, Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup.

HVORNÅR: 17. november 2017 – 19. november 2017 heldags
HVOR: Skovhuset, Gudenåvej 19, 8740 Brædstrup
PRIS: 1000,-
KONTAKT: Anette Foged Schultz,
afs@km.dk

Bookmark the permalink.

6 Responses to Retræte – Lyt til din længsel 17.-19. nov. 2017

 1. Janne says:

  Jeg har haft en personlig, dyb og forløsende oplevelse af den smukke retræte oplevelse jeg havde på Anette Foged Schultz weekend i Skovhuset den 17-19 nov. 2017. En smuk og intens forløsning, og et nyt fundament at stå på. Hele tiden støttet i min dybe proces igennem samtaler, meditation og bøn. Tryg i processen i den kompetente favn, du spændte ud omkring mig Gud, igennem Anette. Og med en intens oplevelse af mening.

  Jeg glæder mig til at vende tilbage når du laver et nyt retræte Anette. Det giver det fornødne åndehul og langsom tilbagetrækning, som er en lise i vores fortravlede dagligdag. TAK.

  Må Gud velsigne dig.
  Janne

 2. Gitte says:

  Tak for en vidunderlig og givende weekend. Det var min første stilheds retræte og er kan varmt anbefale det. Væk med mobil, tv mm.
  Bare være dig…det var slet ikke så svært som jeg troede. Det her er ikke min sidste stilheds retræte.
  Tak til dig Anette, du har en fantastisk tilgang til mennesker og der gik ikke længe så havde du afkodet mig. Tak for den ro du gav mig På “recept” jeg har bare fået begge ben på jorden igen J
  Varme tanker Gitte

 3. Kirsten says:

  Tusinde tak for en rigtig dejlig stilleretræte i Skovhuset,
  Dejlige omgivelser, fred og ro – dejlig natur – dejlig mad og inspirerende andagter og støttende samtaler.
  Jeg mødte op fredag eftermiddag med en forventning om tid til at tænke,
  men også fuld af uro og frustrationer over mit liv og hvad jeg skulle med fremtiden.
  Søndag kunne jeg vende hjem med en afklaret fred inden i og en vished om at det skal nok gå – om ikke andet så går Jesus med mig i det jeg står i.
  Tak for en dejlig retræte Anette.
  Alle burde unde forkæle sig selv med sådan nogle dage et par gange om året.
  Kirsten

 4. Lotte Knudsen says:

  Kære Anette.
  Jeg vil gerne takke for en berigende retræte, hvor jeg oplevede Guds Ord tale ind i min livssituation lige nu.
  Programmet for weekenden var rigtig godt sammensat, de få men dybe andagter gav mig noget at arbejde med, ligeså samtalerne med dig og det hele gik op i en højere enhed i stilheden og den gode tid.
  Forkælelsen omkring den gode mad og de smukke omgivelser gjorde det hele endnu bedre.
  Nu vil jeg gå med de ord, tekster og indsigter jeg fik med mig og tillade dem at arbejde videre i mit sind og hjerte i en periode uden at fylde mere på.
  Det allerbedste var en dybere forankring af Guds kærlighed og nærvær til mig og i mig.
  Håber du fortsætter med flere retræter på samme vis og vil opfordre enhver til at deltage.
  Gud i vold.
  Kærlig hilsen
  Lotte Knudsen

 5. Helen says:

  Det var rigtig godt, at være på retræte i Skovhuset.
  Emnet ” Lyt til din længsel” i stilhed, gav mig ro til at gå ind i mig selv og mærke efter, hvor jeg er i mit liv, og hvordan jeg kan ændre mig.
  Det kan kun anbefales 2 dage i stilhed.
  Helen

 6. NN says:

  Stilleretreaten i Skovhuset har været en givende oplevelse for mig. Skovhuset byder med sin stille beliggenhed ude i naturen og sin hyggelige faciliteter indendørs den perfekte ramme for at jeg kan trække mig tilbage fra hverdagens rutiner for en stund, for at se på mit liv som helhed og for at styrke min forbindelse til det grundliggende, det spirituelle/ min tro.
  Andagterne / meditationerne over bibeltekst kombineret med stilheden og mulighed for samtalerne med retreatepræsten, der har været nærværende og omsorgsfuld, har været en stor hjælp for mig i denne proces.
  Det at være i en gruppe føltes godt: Stilheden sikrer, at jeg har plads til min proces, men de andre minder mig om, at jeg ikke er alene og at hver enkel prøver at finde sin vej – vi “vandrer sammen” for en stund. Det er trygt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.