Tro din længsel! 17.-19. okt. 2014

Pilgrimsretræte på Ådalen

billeder pilgrimspræstetiden 987

Den 17. – 19. oktober 2014

Giv dig selv et åndehul. En pause fra hverdagenes aktivitet. Giv dig tid til eftertanke og fordybelse. Tid til bøn og meditation. Tid til at hvile og hele. Tag med på retræte!

Som pilgrim bryder man op fra det hjemlige, kendte og trygge og begiver sig ud på ukendte veje.

Man forfølger en længsel.

Det kan være helt konkret, at man for eksempel begiver sig på pilgrimsvandring mod Santiago de Compostela. Men det kan også være efter endt pilgrimsvandring. Enhver, der har vandret som pilgrim ved, at man under vandringen får identitet som pilgrim. En identitet, som betyder, at man efter endt vandring stadig ser sig selv som pilgrim – på vej gennem livet. Mellem fødsel og død.

Her – på livsvandringen – gælder det også om at finde vej. Af og til at finde modet til at bryde op fra gamle mønstre og forfølge sin længsel.

Med temaet: Tro din længsel, lægges op til, at du – under retræten – giver dig tid til at tænke og mærke efter, hvad du dybest set længes efter i dit liv. Tid til at overveje hvor du kommer fra og hvor du er på vej hen.

Under retræten giver jeg støtte til at fokusere på, hvem du egentlig er og hvad du længes efter.

Som grundlag for eftertanken og fordybelsen, har vi troen på, at vi er skabt. Skabt ud af kærlighed – til kærlighed.

I tillid til at Gud vil ethvert menneske, som det er, finder vi modet til, at åbne op til sider af os selv, vi måske har fortrængt og glemt.

Tro din længsel!

 

Program for retræten og yderligere information om tema og retræte kan rekvieres hos retræteleder Anette Foged Schultz. Mail. afs@km.dk , Mobil +4587554336

Om mig selv: Jeg har afholdt retræter i hele landet – og i udlandet – siden 2006. Er uddannet teolog og psykoterapeut. Tidligere ansat som sognepræst på Fyn 1993-2006. Arbejdede som psykoterapeut i lægehuset i Stenstrup og i lægehuset på Willemoesvej i Svendborg 2006-2009. Ansat som pilgrimspræst i Viborg Stift 2009-2013. Arbejder nu som studenterpræst på VIA University College i Horsens.

Pris for retræten er 2300,00 kr. Man tilmelder sig ved at indbetale depositum på 1000,00 kr. til Danske Bank, Reg.nr. 4727, Konto nr. 4727215832. Angiv navn, adresse, mobil nr. og mailadresse ved indbetaling af depositum.

Se iøvrigt:

Front page

http://www.retraete.dk/index.php/retraeteledere/anette-foged-schultz

 

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Tro din længsel! 17.-19. okt. 2014