Pilgrimsvandring med sognet

Fra kirke til kirke eller ud i det blå

image011Det er givende for fællesskabet i et pastorat at tage en dag ud af kalenderen og sætte pilgrimsvandring på programmet. Man kan evt. tage udgangspunkt i en af sognets kirker og indlede en pilgrimsvandring med højmessen søndag morgen og derefter gå nogle timer sammen – f.eks. til en anden af pastoratets kirker. Eller man kan sætte en lørdag af til vandringen eller mere enkelt en sommer hverdags eftermiddag og aften. Vi vælger et tema for pilgrimsvandringen og en længde på vandringen, der passer til sognet og dem der forventes, at deltage i vandringen.
Temaer for en vandring kan være:
Pilgrimsvandringen som et billede på livsvandringen mellem fødsel og død.
Hvor kommer jeg fra, hvad bærer jeg med mig og hvor er jeg på vej hen?
Forsoning
Eller man kan bruge vandringen som ”et rum for bøn og meditation” og gå med en bibeltekst eller en bøn, taget fra søndagens tekst.

Jeg kommer gerne ud og leder vandringen og planlægger tema og fokus for sognets vandring.
Kontakt mig for nærmere aftale eller for yderligere information.

”Vi har igennem nogle år arrangeret en årlig pilgrimsvandring, her i sognene – og sidste år engagerede vi Anette Foged Schultz til at indlede og lede pilgrimsvandringen med os. Det var en meget stor oplevelse for alle deltagere. Anette ledte pilgrimsvandringen myndigt og roligt; hun skabte et trygt rum om hver enkelt af os, hvor hun med enkle ”greb” satte dybe processer i gang.
Vi gik alle opløftede fra pilgrimsvandringen”
Sognepræst Benedikte Vejlby Baggesgaard

https://vimeo.com/108337012