Retræte på Ådalen 26. – 28. april 2019

 I de smukke omgivelser ved Nørreådalen i udkanten af Fussingø skov ligger Ådalen Retræte og det er her, vi skal tilbringe et par døgn sammen i stilhed. 

Trænger du til at komme helt ned i tempo?
Længes du efter ikke at skulle noget som helst andet end ”bare at være”? 
Har du brug for tid til fordybelse og eftertanke?
Så er retræten her måske noget for dig? 

Dagene indledes og afsluttes med andagt. Ud over andagterne og måltiderne, er der ikke program på. Hver dag har du tid til at hvile, gå tur i området, samle tankerne i bøn og meditation eller hvad sind og krop nu trænger til. 

Som retræteleder, står jeg til rådighed for vejledende samtaler under retræten. Jeg er trænet i den Ignatianske tradition og tilgangen til bøn, meditation og samtaler under retræten er præget af dette. Det betyder, at mit fokus er, at støtte den enkelte deltagers proces, fordybelsen i relationen til Kristus. Der er i tilgangen en absolut tillid til, at Gud vil os og vil noget med os, og for os er opgaven, at give tid, lytte og lade os lede på hver vores vej. 

Denne tillid til Guds nærvær i vores liv, tilliden til, at Han arbejder i os på mange forskellige planer og at Han særligt møder os i vores længsel og kærlighed, er inspirationskilden til min vejledning under retræten. 

Der er plads til 10 deltagere på retræten og deltagere fra Horsens og omegn har fortrinsret. 
Kommer du andetstedsfra i Danmark og er interesseret i at deltage, kan du kontakte mig og komme på venteliste og får så en plads, hvis der er ledige pladser. 

Tilmelding til Anette på afs@km.dk, tlf. 87554336 

Pris for deltagelse i retræten, kr. 1500,-

Dette indlæg blev udgivet i Retræte. Bogmærk permalinket.