Samtaler/terapi

##horAnette Foged02 juulUndervejs i livet er noget af det mest betydningsfulde for os, at have mennesker – medvandrere at følges med og dele med undervejs.

Som præst og psykoterapeut tilbyder jeg følgeskab og støtte igennem en svær tid.

Jeg tilbyder mig som samtalepartner om følelser og forhold, som det kan være svært, at dele med andre.

Jeg kan med andre ord tilbyde at være din medvandrer i en periode af dit liv, hvor det er vanskeligt for dig selv at finde vej.

Jeg har samtaler med mennesker i livskriser. Mennesker, der lider af angst og depression. Mennesker, der har lidt tab og bærer sorg eller mennesker, der synes, at det er vanskeligt, at slå til i en verden, hvor der stilles store krav til os. Stress og depression er naturlige følger, af at leve i en tid, hvor kravene og forventningerne til os er større end det, vi kan honorere.

Der er overgange i livet, hvor vi skal finde os selv og vores identitet i en ny livssituation. I livets store overgange og i kriser, hvor vi skal omstille os og finde vej på ny, kan det være givende at få professionel hjælp.

Jeg lægger i samtalerne vægt på at skabe et tillidsfuldt og trygt rum, hvori du kan være til stede som sig selv.

Opmærksomhed og respekt er nøgleord.

Målet er at hjælpe dig til forandring og at sætte dig fri til at være den, du er, dér hvor du er.

Jeg har været præst i 22 år og har siden 2005 sideløbende arbejdet som psykoterapeut.

Har siden 2001 uddannet mig som psykoterapeut hos psykoterapeut, cand.theol. Bent Falk og hos Gestalt Associates Training Los Angeles. Er i løbende supervision hos psykolog Hanne Hostrup og på nuværende tidspunkt under videreuddannelse i Integrativ gestaltpraksis hos Jan Tønnesvang og Michael Sonne.